Hовини

Студентка ІІ курсу ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Марія Боковня бере участь у відборі Молодіжних делегатів України до ООН, які будуть представляти нашу державу на Генасамблеї в Нью-Йорку 2020 року.

Одним з етапів відбору було створення відео в рамках програми «Дію відповідально». Протягом місяця для конкурсу «Дію відповідально» молоді українці знімали короткі відео про Цілі сталого розвитку ООН та шляхи їх досягнення. Усі відео заслуговують на увагу, у чому можна переконатися, перейшовши за хештегом #діювідповідально.

«Дію відповідально» — це конкурс відео про Цілі сталого розвитку (ЦСР), який сприяє поширенню глобального порядку денного і його популяризації в Україні, щоб вводити наше суспільство в глобальний контекст. Проєкт здійснюється молодіжними делегатами України в ООН – програми Фонду Родини Богдана Гаврилишина.

Взявши участь у конкурсі, учасники допомагають у поширенні цінностей ООН, що вже немало для досягнення Цілей сталого розвитку. Думки, якими вони діляться у відео, зможуть надихнути чимало людей для впровадження нових «сталих» звичок чи розробку інноваційних проєктів на користь довкілля та суспільства.

Марія Боковня зі своєю відеороботою потрапила до фіналу, поборовши 225 учасників. І тепер її роботу будуть демонструвати молодіжним делегатам у межах Генеральної Асамблеї ООН.

У рамках Генеральної асамблеї ООН буде показано три відео, які відзначило журі конкурсу:
1. Vladyslava Vyshniakova https://bit.ly/3h6NVVx
2. Maria Peheta https://bit.ly/2OulK6Y
3. Maria Bokovnia https://bit.ly/3fsd7FI

— Ми пишаємось і зичимо успіху Марії Боковні в боротьбі за можливість особисто представляти Україну на засіданнях Генеральної Асамблеї ООН. Своєю активною життєвою позицією в різних сферах наші талановиті й креативні студенти примножують славу своєї alma mater! – говорить виконувач обов’язків ректора університету Олександр Черевко.

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії